HSP & Werk

Ben je de balans kwijtgeraakt en ervaar je op dit moment je hoogsensitiviteit vooral als last in je werk? Weet dat het écht anders kan. 

In het coaching- of re-integratietraject leer je wie jij bent, wat bij jou past en waar jij blij van wordt. Zodat je van je hoogsensitiviteit je kracht maakt. Zodat je stevig staat en trouw bent aan jezelf in de keuzes die je maakt. Je hebt heel veel mooie eigenschappen al in je zitten. Je moet ze alleen nog leren in te zetten voor jezelf. 

Ik maak gebruik van een combinatie van gesprekken, ervaringsgerichte oefeningen en we focussen ook op je leefstijl. Pas wanneer je goed voor jezelf zorgt, kan je er ook weer voor een ander zijn.


Via Hooggevoelig Heel Gewoon kan je bij mij terecht voor een coaching- of re-integratietraject via het UWV of je werkgever. Hooggevoelig Heel Gewoon is al ruim 10 jaar dé deskundige op het gebied van hoogsensitiviteit en biedt onder andere coaching en re-integratiebegeleiding aan door het hele land. Samen met mijn collega coaches maak ik deel uit van het landelijk dekkende netwerk. 

In mijn coaching combineer ik het geleerde uit de Opleiding tot Hooggevoeligheidsdeskundige, met mijn specialisatie op het gebied van een gezonde leefstijl.

Voor het UWV doen we binnen de re-integratiediensten de Werkfit, Modulaire en Naar Werk trajecten. Voor andere werkgevers en bedrijven doen we trajecten op maat, op basis van offertes. Welke situatie voor jou ook van toepassing is, je kunt contact opnemen met Hooggevoelig Heel Gewoon. Dan stemmen zij verder af, bijvoorbeeld met het UWV of je werkgever.


Als je kunt starten, plannen we eerst een vrijblijvend klikgesprek in om kennis te maken en te kijken of het klikt. Heb je vragen? Laat het mij weten of neem contact op met info@hooggevoeligheelgewoon.nl of bel naar 0570643053.