Gratis e-book

Wil jij meer balans, rust en goed in je vel zitten?

Ik help hoogsensitieve vrouwen om beter voor zichzelf te zorgen, en hun leven in te richten op hun eigen voorwaarden.

Stop met jezelf aanpassen aan anderen..

.. en download mijn gratis e-book met 5 tips om van je hoogsensiviteit je kracht te maken.

Met het invullen en verzenden van het formulier ga je akkoord met het ontvangen van mijn mailings. Het e-book ontvang je direct in je mailbox.

Ik ben Lysanne en ik ben gespecialiseerd in coaching op het gebied van HSP en een gezonde leefstijl.

Zelf heb ik jarenlang als een kameleon geleefd. Ik had mij aangepast aan mijn omgeving, want ik voelde namelijk precies aan wat anderen nodig hadden en wat er van mij verwacht werd. Wat ik zelf wilde, daar was ik niet mee bezig. Mijn hoofd stond altijd aan en daardoor kwam ik nooit tot rust.

Ik was vergeten dat er aan mijn hoofd ook nog een lichaam vast zat. Een lichaam wat mij al een hele tijd met allerlei signalen probeerde te waarschuwen, maar waar ik niet naar luisterde. Ik vond mijn lichaam vooral lastig, want daardoor kon ik niet doen wat ik wilde. Gewoon doorgaan en je niet aanstellen. 

Dat resulteerde in 2016 dan ook in een burn-out. Daar zat ik dan. Thuis. In theorie had ik alles: een goed betaalde baan, veel vriendinnen, een fijne plek om te wonen en ik was niet gelukkig. Toen ik met een burn-out thuis zat had ik alle tijd om te doen wat ik leuk vond. Ik had alleen geen idee wat ik leuk vond. Eigenlijk had ik überhaupt geen idee wie ik was.

Ik verdiepte mij in mindfulness en wandelde uren buiten. Beetje bij beetje ging ik mij beter voelen. Ik leerde mij meer te focussen op het NU. Niet bezig zijn met wat is geweest of wat ik allemaal nog moet doen. Bewust genieten van de natuur.

Ik had nog nooit van het woord hoogsensitiviteit gehoord, maar toen ik er een boek over las, regende het kwartjes. Dit boek was over mij geschreven. Ineens ging ik mezelf beter begrijpen.

Het was voor mij een hele zoektocht hoe ik mijn leven zo in kon richten dat ik het beste tot mijn recht kom als hoogsensitieve vrouw. Op mijn werk, in mijn relatie en gezin en met mijn vriendinnen. Het resultaat is dat ik nu voel dat ik op mijn plek zit. Ik heb veel energie, ik ervaar veel rust en voel mij in balans. Ik ben van dagelijks overleven echt naar voluit leven gegaan. Mijn hoogsensitiviteit is nu juist mijn kracht in plaats van een last.

Het is mijn missie om hoogsensitieve vrouwen te leren beter voor zichzelf te zorgen. Ik geloof dat het voor iedereen belangrijk is om gezond te leven en voor HSP’ers is het echt van levensbelang. Download hieronder mijn gratis e-book!

Met het invullen en verzenden van het formulier ga je akkoord met het ontvangen van mijn mailings. Het e-book ontvang je direct in je mailbox.