Over mij

Mijn naam is Lysanne Brand. Ik woon samen met mijn man en dochter in het mooie dorp Oosthuizen. Na het afronden van mijn bachelor Voeding en Dietethiek aan de Hogeschool van Amsterdam heb ik 11 jaar ervaring opgedaan in de voedingsmiddelenindustrie. Hierdoor weet ik precies hoe ons eten gemaakt wordt.

 

De afgelopen jaren liep ik helaas meerdere keren tegen stress gerelateerde klachten aan, zoals RSI en een burn-out. Deze klachten heb ik aangepakt door mijn leefstijl aan te passen. Ik ben gezonder gaan eten en ik zorg ervoor dat ik elke dag lekker buiten in beweging ben. Ook ontspanning in de vorm van yoga en mindfulness heeft mij veel gebracht. Hierdoor zit ik lekker in mijn vel en heb ik genoeg energie. Een gezonde leefstijl is voor mij heel belangrijk en daar pluk ik dagelijks de vruchten van. Hier wil ik dan ook graag andere mensen mee helpen. Na een uitgebreide coachopleiding heb ik aanvullend een post HBO opleiding tot leefstijlcoach gevolgd.

 

In leefstijl coaching komt voor mij alles samen. Mijn oprechte aandacht voor mensen, mijn kennis over gezonde voeding, mijn hobby om veel buiten in beweging te zijn, mijn interesse in yoga en mindfulness en mijn eigen ervaring met stress. Gezond leven lijkt niet altijd gemakkelijk, maar is wel heel belangrijk om lekker in je vel te zitten. Ik wil een belangrijke bijdrage leveren om gezond leven gemakkelijker te maken.

 

Ieder mens heeft zijn eigen verhaal en uitdagingen. Als leefstijlcoach ondersteun ik jou om stap voor stap in beweging te komen om gezondere keuzes te maken. Zodat je je fitter voelt, meer in balans komt en meer uit je leven kunt halen. Door elke keer een stap in de juiste richting te zetten, krijg je vertrouwen in jezelf.  Het is belangrijk om mee te bewegen en je aan te passen aan wat je meemaakt. Iedere keer weer kijken naar wat wel kan, waar de mogelijkheden zitten. Ik vind het heel inspirerend om te zien hoe mensen weer in hun eigen kracht komen en zelfvertrouwen krijgen door de veranderingen die ze zelf teweeg brengen. Daar haal ik mijn energie uit als leefstijlcoach. Ik zie het als mijn uitdaging om jou te helpen blijvend je gedrag te veranderen.

Happy Healthy Balance

Happy Healthy Balance staat voor het vinden, hebben en behouden van een gezonde balans tussen voeding, beweging en ontspanning. Ik coach, begeleid en train mensen die op zoek zijn naar een gezonde leefstijl en daarbij de balans zoeken tussen voeding, beweging en ontspanning. We zoeken samen naar wat het beste werkt voor jou! Ik help je met mijn praktische insteek door te kijken naar wat je kunt veranderen en wat bij jou past. Door iedere keer weer een stap te zetten krijg je steeds meer vertrouwen in jezelf.

Kwaliteit

Om mijn kwaliteit te waarborgen ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging Leefstijl Coaches Nederland (BLCN) en geregistreerd in het kwaliteitsregister van Kabiz.