Frisse wind

Wat geeft jou nieuwe energie?

Op zo'n dag dat je alleen maar achter je laptop zit te werken, kan je wel wat nieuwe energie gebruiken.

Na een paar uur is mijn inspiratie wel op en komt er weinig zinnigs meer uit mijn hoofd en handen. Wat mij dan helpt is naar buiten gaan en fysiek bezig zijn. Dat kan een rondje wandelen zijn, eropuit gaan met de fiets of een stuk hardlopen. Vaak doe ik dat tijdens de lunchpauze. Even verstand op nul en niet bezig zijn met wat er allemaal nog moet gebeuren.

Vanmiddag ben ik een rondje gaan hardlopen. Heel fijn om na een paar uur achter mijn laptop, lekker naar buiten te gaan. Onderweg kijken naar de koeien in de wei, voelen hoe de wind in mijn gezicht blaast, de vogels horen fluiten en vers geoogste knoflook ruiken. Al mijn zintuigen gebruiken. Zo leuk ook om te merken dat het hardlopen na een aantal weken echt gemakkelijker gaat en dat je conditie opbouwt. Dat voelt als een echte overwinning.

Als ik dan thuiskom heb ik een voldaan gevoel en kan ik met frisse energie en volop nieuwe inspiratie weer aan de slag.

Hoe zorg jij voor nieuwe energie?


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.